Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Arras Train Station

Den charmerende franske byen Arras er beliggende i den nordlige del af landet og spiller en væsentlig rolle i landets historie. Bliver en befæstet by under 13 og tidlige 14 århundreder, spillet Arras en afgørende rolle i forsvaret af landet fra angriberne. I dag, kan meget af disse befæstninger og gamle strukturer findes over hele byen.

Rejsende, der kommer ind fra udenfor byen kan tage en togtur og ankommer til Arras Rail Station. Arras jernbanestation er beliggende nær centrum af byen og tilbyder også ture til forskellige franske byer. Herfra, kan turister derefter få tilgængelige Biludlejning ved Arras jernbanestation til at udforske byens seværdigheder og lyde.

Med billig biludlejning på Arras jernbanestation, kan turister nemt nå centrum af byen, som er stedet for størstedelen af de gamle, historiske strukturer. Nogle af de bemærkelsesværdige strukturer her omfatter St. Vaast Abbey, som nu fungerer som byens vigtigste domkirke. Meget af stedet, hvor kirken er nu besat af offentlige bygninger, men en del af kirken er også blevet smukt restaureret.

Også opkaldt er UNESCO World Heritage Sites byens klokketårn og byens citadel. Begge af disse websteder kan nås med biludlejning på Arras Rail Station. Der er også den Vimy Memorial, som huser forskellige memorabilia opnået under første verdenskrig. Det har flere dokumenterede billeder og andre souvenirs under slaget ved Arras.

Der er også en smuk botanisk have i denne by, kaldet Jardin botanique Floralpina. Byen er også vært for en årlig jul bazaar i de sidste uger af November op til latte December. Efter at have udforsket byen, kan turister derefter hovedet til Paris.

Indsamling destination

Kort: