Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Stratford

Birmingham Stratford vej er det ideelle sted for alle, der ønsker en blanding af by og land liv i denne del af Det Forenede Kongerige. En tur til Kidderminster bør på kortene, hvis du bor i Birmingham Stratford Road. Interessant byen først begyndte at producere tæpper her i Worcestershire i 1785, og traditionen fortsætter den dag i dag. Turister er ikke sandsynligt at tage meget mere end en anekdotisk interesse i forretningsområdet gulvbelægning, men der er masser at gøre i Kidderminster på grund af sin placering inde i bydelen Wyre skov.

Museer her er også en guldgrube af oplysninger, når det kommer til at lære mere om tæppe industriens rolle i regionen. Nemlig dem hvis interesse ikke er involveret, er det muligt at hovedet ud med Biludlejning i Birmingham Stratford vej og udforske nærliggende byer som Bewdley, berømt for West Midland Safari.

Efter en udflugt ind i landskabet med Biludlejning i Birmingham Stratford Road er der stadig meget at se og gøre i byen og ud over. En favorit aktivitet er at ride den nostalgiske damplokomotiv gennem Severn Valley. Ridning det er en fantastisk måde at se landet.

Energi kører højt i Birmingham Stratford vej efter timer. Besøgende vil finde et fremragende udvalg af restauranter, der passer til en bred vifte af budgetter. Den sene scene omfatter engelske pubber og larmende diskoteker. Mange af disse virksomheder er inden for kort afstand af de bedste hoteller i Birmingham.

Den mest bekvemme gateway er Birmingham internationale lufthavn, som ligger omkring 45 minutters kørsel med billig biludlejning i Birmingham Stratford Road. Det tager omkring den samme mængde tid til at nå Kidderminster centrum. De lokale vejforbindelser er grundig, og drivere kan forbinde meget længere borte takket være M5 - motorvejen.

Indsamling destination

Kort: