Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Russell Square

Russell Square er en travl London tube station og smukt anlagte have. Tube station fik verden opmærksomhed i 2005 da et underground - tog bestemt til station blev bombet og passagerer har mistet livet. Booking billig biludlejning i Russell Square tillader dig at undslippe Skarerne og tour seværdighederne i London i stil.

University of London og University College London er begge beliggende i området. Mange studerende hyppige parken og der er en livlig atmosfære i området. British Museum ligger også i nærheden, og er et must - see for alle besøgende, ikke bare historie buffs.

Booking Biludlejning i Russell Square betyder, at du kan gå i gang på din London tur i stil. Byen byder på fremragende offentlige transportforbindelser; men intet kan sammenlignes med rejser i dit eget komfortable køretøj. Rejse til Tower Bridge, Buckingham Place og Bond Street i luksus og komfort, ligegyldigt hvilke vejret.

En massiv hotel, Hotel Russell, har udsigt over parken. imidlertid er en række andre hoteller placeret i nærheden. Besøgende kan bo i et område, de vælger, hvis de har booket Biludlejning i Russell Square. Rejser mellem seværdigheder og dit hotel er hurtigt og nemt, når du har din egen pålidelig bil.

Transport rundt i London er ofte overfyldte og tidskrævende. Arrangere biludlejning i Russell Square betyder, at du kan spare tid og Nyd mere tid på din foretrukne attraktioner. Alle gallerier og museer er let at adgang med bil, samt de vigtigste shoppingområder.

Indsamling destination

Kort: