Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Euston

London er musik og museer, kultur og folk og litteratur og film. Som den største Storbritannien og England by, bør det være nogen overraskelse, det er også den største af Vesteuropa også. På Themsen og byder på en unik historie som ingen andre grand city of London er i sandhed en episk oplevelse.

Med en Biludlejning i London – Euston udforske denne animerede og kulturperler by og dens omgivende distrikter og legendariske seværdigheder. London har så mange ikoniske bygninger og attraktioner er det udfordrende at vide hvor du skal begynde. Men et besøg på Buckingham Palace er et must. London Eye med sin fantastiske udsigt og Piccadilly Circus er alle top turistattraktioner.

Sir Christopher Wren's St Paul's Cathedral er en anden ærefrygtindgydende synet som Marble Arch og historiske Tower of London. Men ved hjælp af en billeje i London – Euston tage en dagstur ud af byen til de legendariske retterne i Wimbledon eller den fantastiske og smukke Kew Gardens.

London er også hjemsted for mange fremragende museer og med en billig biludlejning i London – Euston besøge nogle af verdens fineste. Mange af de nationale museer opkræve ikke men bestemt eller særlige udstillinger er ikke. Ikke desto mindre skal disse utrolige museer opleves som Nationalmuseet og Naturhistorisk Museum.

London er en multi farvede by med smukke parker. En masse af disse åbne rum blev engang brugt som kongens jagtmarker. Hyde Park, romantiske St James's Park og Hampstead Heath er i dag for alle at nyde.

Indsamling destination

Kort: