Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hampton

Hampton ligger i nærheden af floden Themsen i sydvest London. Det er kendt for sine gamle kongelige slot og er ideelt beliggende tæt på Londons berømte turistattraktioner. De fleste besøgende bruge Biludlejning i Hampton til at udforske de mange seværdigheder og berømte vartegn i denne behagelige del af England.

Den velkendte Hampton Court palace er populær blandt turister, der kommer til at lære om sin kongelige historie og berømte fortid. Der er daglige ture afholdt her og besøgende vil uden tvivl blive imponeret af den store Slotshave og smukke springvand. Hvis du er heldig nok til at være her i begyndelsen af juni, vil du kunne besøge flower show, der finder sted her hvert år.

Billig biludlejning i Hampton vil give dig nem adgang til sådanne berømte steder som London Tower Bridge og Buckingham palace. Shoppere vil også nyde en tur ind til centrum, hvor de kan ose rundt i de fantastiske butikker i en af verdens mest fashionable byer.

En kort køretur bringer dig til den dejlige by Richmond, som er fyldt med traditionelle engelske pubber, gode restauranter og en dejlig park. Hvis du har lyst til at fange et show Richmond har også flere fremragende teatre at vælge imellem.

Hvis du vil se en internationale rugby eller cricket match derefter Twickenham Stadium er kun en kort køretur væk og er en af verdens mest kendte sportsarenaer. Biludlejning i Hampton er den mest bekvemme måde at nå alle de store seværdigheder.

Indsamling destination

Kort: