Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Godalming

Godalming er en by i det sydlige engelsk county of Surrey. Godalming stadig har et traditionelt marked om fredagen. Godalming High Street har forskellige butikker til huse i attraktive gamle strukturer. Den maleriske flod Wey løber gennem Godalming. Byen er mere eller mindre midtvejs mellem London og Portsmouth, på kysten. Godalmings centrale beliggenhed er perfekt til Biludlejning i Godalming touring.

Pepperpot (rådhuset) er Godalmings ikoniske vartegn. Andre historiske steder er Godalming kirke og dens Norman spir, Edwin Lutyens berømte røde hus og masser af træ indrammet strukturer. Godalming er en uddannelse hub og dens institutioner omfatter Surrey University og private skolen på Charterhouse.

Waterloo til Portsmouth eksprestog kalder på stationen i Godalming. Det lokale vejnet udstråler ud fra Godalming. A3 - motorvejen links London, Guildford og Portsmouth til Godalming når kørsel Biludlejning i Godalming. Områderne omkring Godalming tilbyder en række Golf - faciliteter.

Syd er Winkworth Arboretum skov og sø kompleks, praler sjældne blomster og buske. Guildford med Biludlejning i Godalming er otte miles nord. Guildford High Street har masser af butikker og et kunstcenter på Guildford House. Guildford borgruiner er syd for Guildford bymidte.

Sydkysten er omtrent 30 miles mod syd fra Godalming. Berømte kystbyer såsom Eastbourne og Brighton, Worthing Bognor Regis tilbyder nogle af Storbritanniens varmeste havene og mest behagelige strande. Brighton, for eksempel, har varieret natteliv og restauranter. Brighton Lanes - distrikt tilbyder elegante butikker og caféer, traditionelle pubber og antikvitetsforretninger. Rabatter kan havde med reserverede billig biludlejning i Godalming.

Indsamling destination

Kort: