Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Crawley

Crawley er egentlig ikke en by, som besøgende til Det Forenede Kongerige generelt høre om. Det har meget lidt i vejen for turistattraktioner, men er et vigtigt industrielt og økonomisk knudepunkt. Mange virksomheder har deres baser her og folk kommer fra vidt og bredt at handle med dem. Dem, der gør, drage ofte fordel af Biludlejning i Crawley.

Byen fik først sin industrielle status, da regeringens by planlægning ordning trådte i kraft efter anden verdenskrig. Både arbejdspladser og personer beliggende her fra London. Der er nu en travle bymidte med gode indkøbsmuligheder og billig biludlejning i Crawley.

Hvis du aldrig har oplevet en traditionel engelsk pub frokost, derefter er Crawley sandsynligvis stedet at gøre det. Mange coaching inns kan nås med Biludlejning i Crawley. De findes for det meste langs hovedvejen fra Brighton til London og mange har fremragende hjem koge næring.

London kan også nemt nås med Biludlejning i Crawley, så tilbringe en dagen med at nyde Englands berømte hovedstad. Museer her er nogle af bedste i verden. Det Naturhistoriske Museum, huser f.eks real dinosaur skeletter og en liv - størrelse model af en blå hval.

Skiftevis, kan du hovedet til Brighton til en dag ved havet. Vandet her er koldt og stranden er stenet men det har en autentisk engelsk vibe om det. Brug lidt tid på forlystelser af pleasure pier eller tilbringe nogle småpenge i de skrigende arkader.

Indsamling destination

Kort: