Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Pozuelo De Alarcón El Barrial Train Station

Pozuelo de Alarcon er en del af den større Madrid - regionen i det centrale Spanien. Pozuelo de Alarcon er 10kms fra centrum af Madrid og er adskilt fra det af en offentlig park og skov, La Casa de Campo. En komfortabel transportløsning er Biludlejning i Pozuelo.

Pozuelo de Alarcon betjenes af Madrids forstæder tog og busser. Madrids utallige kulturelle og historiske attraktioner samt spændende natteliv ligger overfor Casa de Campo. Cibeles Plaza, Almudena katedralen, Prado - museet og igen bygget egyptiske Debod Temple er alle let tilgængelige. Madrid holder en række farverige årlige festivaler.

Førende virksomheder giver Biludlejning i Pozuelo på service depoter i bydelen. Madrids indre ringvejen, M40 Autopista, sløjfer rundt om den vestlige side af Pozuelo de Alarcon. M40 er forbundet med motorveje til steder såsom Sierra de Gredos kørsel Biludlejning i Pozuelo, Toledo, Segovia og Salamanca.

Den hæderkronede kulturelle byen Toledo er på motorvejen A42 og 60kms fra Pozuelo de Alarcon. Turistattraktioner i Toledo omfatter San Servando middelalderborg og 500 år gamle San Juan kloster. Vest for Toledo giver A5 adgang til Sierra de Gredos række bjerge.

La Vera, har på den nedre bjergskråninger, maleriske åer, vandre stier, camp grunde og familiedrevne pensionater. Segovia er nord for Madrid og byder på en gamle muromkransede by kvarter, en fortryllende castle, Knights Templar Vera Cruz Cathedral og en intakt romerske akvædukt. Forudbestilt billig biludlejning i Pozuelo garners normalt en diskonteringssats.

Indsamling destination

Kort: