Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Barajas

Barajas er en bydel i Madrid, berømt som værende site for byens vigtigste internationale lufthavnen Madrid Barajas. Byen ligger tæt på bydelen i Alameda de Osuna, hvilket gør det et ideelt udgangspunkt for rejser rundt denne del af Madrid. Billig biludlejning på Madrid Barajas gør for et effektivt middel til at sejle rundt i området.

Med biludlejning på Madrid Barajas, besøgende har nem adgang til nogle af områdets bedste beliggenheder, blandt hvilke er de ekspansive parker i Parque de El Capricho og Parque Juan Carlos I. Parque de El Capricho var udviklede måde tilbage 18 århundrede, og er blandt de mest smukt anlagte parker i Madrid. Parken er også hjemsted for flere historiske og kulturelle seværdigheder, såsom slotte og paladser.

Besøgende kan også tage en Biludlejning på Madrid Barajas til Alameda de Osuna mest interessante religiøse vartegn, herunder sogn af Saint Catherine af Alexandria blev bygget vej tilbage fra 1500 - tallet.

Steder af historisk interesse er også rigelige i området, blandt hvilke er Palacio de los Duques de Osuna, en 1700 - tals bygning ligger lige ved El Capricho Park. Også er at bemærke holdning Jaca, et historisk sted også fundet i samme park.

Alameda de Osuna er også stedet for slottet Zapata, slottet kun 1400 - tallet forlod i Madrid kommune.

Indsamling destination

Kort: