Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Chamartin Railway

Chamartin er en charmerende distrikt nord for Madrid. Området består af flere forskellige kvarterer hvor interessante steder kan findes. Chamartin er også stedet for byens næststørste jernbanestation, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt i området, og resten af byen. Den bedste kvarter at udforske i bydelen Chamartin er den ene kaldet Castilla, foret med de mest interessante seværdigheder og arkitektoniske vidundere. Bydelen og dens kvarterer kan udforskes bedst gennem billig biludlejning på Madrid Chamartin.

Med biludlejning på Madrid Chamartin, kan besøgende nemt nå de bedste seværdigheder i området, herunder nogle af de højeste bygninger i Madrid. Castle district eller Castilla i Chamartin spiller vært for Puerta de Europa, to tårnhøje bygninger måling 100 meter. Bygningerne er uformelt kendt som Torres Kio.

Biludlejning i Madrid Chamartin ville også tage besøgende til Plaza de Castilla, en offentlig park, hvor besøgende kan slappe af og nyde de forbløffende omgivelser. Rundt om torvet er mange interessante bygninger, værd at tage varsel på.

Besøgende kunne også tage tid vandreture i nærheden af Castle district, hvor flere andre interessante seværdigheder kan ses. Blandt de ældste eksempler på arkitektur i området er hospitalet la Paz, som har en meget karakteristisk post krig periode appel.

Chamartin er også berømt for den smukke Berlin Park, et godt anlagte stykke natur, hvor besøgende kan tage afslappende pauser fra deres turné i området.

Indsamling destination

Kort: