Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Centre

Den spanske hovedstad Madrid ligger lige i det geografiske centrum af Spaniens iberiske halvø, giver byen et perfekt klima for helligdage og ferier. Byen er et sted af stor kulturarv og monumenter, hvilket gør det til en fantastisk destination at opdage. Dens middelalderlige centrum alene er et vidnesbyrd om rigdommen af den arv, historien har forladt byen. Med masser at se og opdage, kan byen bedst turnerede med billig biludlejning i Madrid.

Biludlejning i Madrid ville tage besøgende til de største og mest attraktive områder i og omkring Spainsh hovedstaden. Blandt de bedste udflugt sites er Alcala de Henares, en gamle universitetsby, der kan prale af et væld af gamle konstruktioner. Blandt højdepunkterne i området er bymurene fra 1400 - tallet, Iglesia Magistral, Casa Cervantes og kloster alvinpedersen.

Besøgende kunne også tage tid int den maleriske by Aranjuez, som er vært for den smukke Palacio Real, bygget fra 16 til 17 århundreder. Byen er også hjemsted for Casita del Labrador, et smukt hus, der besidder en enorm samling af imponerende ure samt porcelæn.

Biludlejning i Madrid ville også tage besøgende til den nærliggende Chucon, en middelalderlig landsby uden for Madrid, berømt for sin Plaza Major, hvor store teaterforestillinger og tyrefægtning er hostet. Store historiske steder også ved hånden, herunder ruinerne af slottet og nogle andre museer og gallerier.

Besøgende kunne også tage tid i El Escorial, en anden interessant by hvor store religiøse vartegn er en masser. Blandt de bedste attraktioner i området er Capilla Mauor og Pantheon.

Indsamling destination

Kort: