Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Leganes

Leganés er en satellit - by i det centrale Spanien. Det hører til de større Madrid byområde og ligger på ca. 10 kilometer sydvest for byens centrum. De fleste rejsende indtaste Leganes fra Madrid Lufthavn, der ligger 11 km væk via en billig biludlejning i Leganes. At have en lejet bil på ferie ikke kun hjælper turister sparer euro, men også hjælper dem til at gøre mest muligt ud af deres ferie i Leganes.

At finde et sted at bo i Leganes er let, da en billig biludlejning kan få turister til deres valg af bolig i deres egen bekvemmelighed. Tryp Leganés er det nærmeste hotel lufthavnen Madrid Barajos på 25 km. Hotel Solimpar, Parquesur og Hesperia Getafe er nogle af hotellerne nærmeste center Leganes.

Efter at finde et sted at bo, er turister nu klar til at gå rundt og forundres over seværdigheder i Leganes. Turister, der elsker at gå rundt vil måske gerne prøve Parque del Retiro, beliggende nær byens centrum. En billig biludlejning i Leganes bør få dig der hassle - omkostningsfrit. Parque del Retiro eller Park af behagelig Retreat er en 350 - acre park forskønnet med skulpturer og monumenter, en sø og mange vandrestier. Dem, der elsker at se kunstværker i Spanien skal besøge Prado - museet, som anses for at have en af de fineste samlinger af klassisk maleri rundt om i verden. Lige så vigtigt er også Museo Thyssen - Bornemisza, som huser en bred vifte af kunstsamlinger fra barok til renæssancen, til klassisk, impressionistiske og surrealistiske kunstværker.

Bortset fra disse kulturelle hotspots, kan turister også ønsker at besøge Museo de la Reina Sophia, Estadio Santiago Bernabeu og Plaza Mayor. En kort bil køre rundt i byen får du bekvemt til disse must - see steder. Endelig, natteliv i Leganes er altid sjovt. Nogle af steder turister anbefaler er La Latina, Chueca og Malasana Calle Sta. Ana.

Indsamling destination

Kort: