Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Mostoles

Mostoles er en by i den autonome region i Madrid, beliggende lige omkring 18 km fra den spanske hovedstad. Byen gør for en fremragende omvej, når touring travle kunst og historie centrum af Madrid. Mostoles kan prale af et væld af interessante monumenter og attraktioner, som er alle et besøg værd. Billig biludlejning på Madrid Mostoles gør til et glimrende middel til transport rundt i området.

Med biludlejning på Madrid Mostoles, kan besøgende nemt nå de bedste attraktioner i området, herunder de La Virgen de los Santos Hermitage, som blev bygget vej tilbage i 1600 - tallet. Barokstil monument er beliggende i det travle Pradillo torv i Mostoles.

Biludlejning i Madrid Mostoles ville også tage besøgende til La Asuncion kirke, et andet vigtigt monument i byen. Mudejar stil konstruktion kan prale af dets imponerende tårn og utrolige facade.

Andre interessante seværdigheder værd at besøge i området omfatter Divino Pastor sognekirke samt Nuewstra Senora del Rosario, som begge er fantastisk religiøse konstruktioner.

Også er at bemærke den spektakulære naturlige park af "El Soto", et pragtstykke af natur i udkanten af Mostoles. Parken er et fantastisk sted at beundre naturen og at vandre om den rige grønne plads. Parken byder også på afslappende steder hvor besøgende kunne sidde og hvile gennem en travl dag i byen.

Indsamling destination

Kort: