Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cordoba

Cordoba er en pulserende historiske by i Andalusien, Spanien. Byen er hovedstaden i provinsen af samme navn, beliggende ved floden Guadalquivir. Byen kan prale af en velkendt gamle by, hvor nogle af de mest imponerende arkitektoniske konstruktioner i Spanien kan findes. Byen er godt forbundet til andre dele af regionen andalusiske gennem fremragende jernbane og vej forbindelser, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt i området. Billig biludlejning på Cordoba gør til et glimrende middel til transport rundt i byen.

Med Biludlejning i Cordoba, kan besøgende nemt nå nogle af byens bedste attraktioner, herunder la Mezquita, verdens tredje største moské, i som er en imponerende katedral. Konstruktionen giver en smuk atmosfære, accent af sin indviklede arkitektoniske detaljer. Moskeen er blandt må se steder i byen.

Besøgende kan også tage en Biludlejning i Cordoba til Medina Azahara, en arkæologisk finde at datoer tilbage år 940. Ruinerne er placeret ar Carretera de Plama del Rio, kun ca 5 km fra byen.

Også at bemærke er Alcazar de los Reyes Cristianos, en slot fæstning ligger tæt på Mezquita. Fæstningen også udstyret med smukt anlagte haver og en rigdom af historiske arv lige ved kviksølvforbindelser.

Byen er også stedet for La Sinagoga, som er blandt de 3 resterende synagoger af sin art i Spanien. Også er at bemærke Calleja de las Flores, et charmerende gade med et lille torv hvor fantastisk udsigt over Mezquita tower kan ses.

Indsamling destination

Kort: