Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Alcobendas

Alcobendas er en charmerende by i det selvstyrende samfund i Madrid. Byen ligger cirka 13 km fra den spanske hovedstad, nær kommuner Paracuellos del Jarama og San Sebastian de los Reyes. Byen gør for en god omvej, når touring den spanske hovedstad Madrid, kan prale med en rig natur, accent af forskellige kulturelle attraktioner. Billig biludlejning på Madrid Alcobendas gør til et glimrende middel til transport rundt i byen.

Med biludlejning på Madrid Alcobendas, kan besøgende nemt udforske i udkanten af byen og komme til forskellige seværdigheder, såsom kirken Sankt Peter Apostelen, et smukt stykke om tiltrækning lige i centrum af byen.

Besøgende kunne også tage tid at opdage de naturlige skatte i den største park i byen, er kendt som Parque de Andalucia. Parken er beliggende på butiksstrøget Pintor Murillo. Parken omfatter den centrale sø og kan være let at skelne gennem det store springvand.

Biludlejning i Madrid Alcobendas ville også tage besøgende på Catalonia Park, et smukt stykke natur, bygget med floder og vandfald, der minder lidt om Gaudis Poark Guell i Barcelona.

Den imponerende skulptur kendt som La Menina er også et must se for sin fremragende kunstneriske form som modelleret af Manuel Valdes. Webstedet kan findes i en af de større indgange til Madrid, hilsen turister og besøgende med sin pragt.

Indsamling destination

Kort: