Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid San Sebastian

San Sebastian de los Reyes er en by i Madrid, som ligger omkring 20 kilometer fra byen. Byen er berømt for sin store kommercielle park samt dens charmerende naturlige miljø. Byen er beliggende lige ved foden af de Cuenca Alta del Manzanares Regional Park, tilføjer til sin naturlige skønhed. Byen kan også prale af en række interessante attraktioner, hvilket gør det til en god omvej, når touring Madrid. Billig biludlejning på Madrid San Sebastian de los Reyes gør det til et praktisk middel til navigation i området.

Med biludlejning på Madrid San Sebastian de los Reyes, kan besøgende nemt udforske i udkanten af byen. Kirken San Sebastian Martin er blandt de bedste attraktioner i den gamle bymidte. Kirken stammer helt tilbage fra 1400 - tallet, byder på et væld af oldsager fra sin æra.

Billeje på Madrid San Sebastian de los Reyes vil også tage besøgende til Caseron, et stort hus bygget i 1600 - tallet, kendt for sine flotte arkitektoniske elementer. Huset er vært for byens Museum for populær kunst og traditioner.

Også er at bemærke Teatro Auditorio Adolfo Marsillach, en travl kulturcenter dedikeret til kunstneroptræden, såsom musik, teater og dans.

Også er at bemærke Plaza de Toros La Tercera, en gammel torv, der er vært for byens mest interessante kulturelle og sociale aktiviteter, ved siden af de vigtigste plaza.

Indsamling destination

Kort: