Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Trappes Centrum

Med en rig historisk baggrund og snesevis af nærliggende turistattraktioner er Trappes en af Frankrigs mest populære besøgende rejsemål. De større byer i Versailles og Paris er kun en kort køretur væk og er let nås ved hjælp af Biludlejning i Trappes.

Denne region er berømt for sine mange interessante kulturelle steder og storslået arkitektur, såsom den smukke palace i Versailles, som er et populært turist draw. Der er masser af nærliggende byer og landsbyer til at udforske og bruge billig biludlejning i Trappes er den mest bekvemme måde at nå alle disse steder.

At tage et drev til den nærliggende natur er en god måde at udforske landsbyer i denne region. Og en tur til dejlige Fontenay - le - Fleury kommunen tager dig gennem maleriske landsbyer og små lokale byer.

Der er mange muligheder for spisning omkring Trappes og vil du støde på nogle dejlige bistroer, der serverer typiske parisiske billetpris. Mens besøger Trappes, Sørg for at du tager en tur til Chateau de Versailles, en gammel paladslignende bygning med en rig historisk fortid. Biludlejning i Trappes giver dig hurtig adgang til alle disse lokale attraktioner.

Shopping rundt om de udendørs markeder er en glimrende måde at opfylde de lokale folk i denne region. Her kan du prøve nogle af de vidunderlige friske fødevarer eller shop for gaver til at tage hjem igen. Markedet i Marche Saint - Louis er især imponerende og har en bred vifte af varer, for du ser på, med mange gode tilbud til rådighed for shoppere.

Indsamling destination

Kort: