Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Malo Togstation

Billig biludlejning på Saint Malo Rail Station ligger tæt på kysten i centrum af byen og nær sportsstadion. Stationen har forbindelser til Paris og andre store byer i regionen via TGV toget service. Byen har også en større havn, der serverer Kanaloeerne og Det Forenede Kongerige.

Den gamle bydel går tilbage til middelalderen og har en mur, der har bevogtet det i mange år fra angreb. De fleste af bygningerne inden for disse grænser er lavet af sten og tømmer i slående design. Gaderne kan være meget smalle og snoede, men nogle føre til smukke lille gårdhaver.

Hvis du ønsker at komme rundt i byen på din egen stil og tempo, derefter bruge en billeje på Saint Malo Rail Station. Det er ideelt beliggende tæt på centrum hvor du kan finde de fleste hoteller og turistattraktioner.

Saint - Malo er fuld af mange restauranter og caféer til du spisestue behov. Du kan spise på en af de mange restauranter gearet til turistmarked eller hoved væk fra disse områder og prøve nogle reelle lokale retter. I aften tid ting perk lidt og der er mange barer, hvor du kan sup en drink eller to mens man ser solnedgangen.

Byen har to strande, der er temmelig travlt i sommermånederne, så hvis du ønsker noget lidt mere rolig hovedet ud i en bil leje på Saint Malo Rail Station. Mod vest kan du slappe af på mindre mindre overfyldte strande og se nogle sjove sports indkvartering, kite surfing, der er ved at blive populære i regionen.

Indsamling destination

Kort: