Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lamballe Train Station

Togstationen SNCF Lamballe, ofte kaldet Lamballe regn Station, er en vigtig gateway i den nordvestlige franske by af Lamballe, hvis historie strækker sig over mere end 15 århundreder. Den mest bekvemme transportform i denne maleriske by er Biludlejning på Lamballe Rail Station.

Det tager normalt omkring to timer og 45 minutter for at rejse af højhastighedstog fra Paris til Lamballe. Andre destinationer betjenes af højhastighedstog på Lamballe jernbanestation er Rennes og Brest. Selv om billig biludlejning på Lamballe jernbanestation er meget let at finde, især hvis besøgende book godt i forvejen, er det bare en af de mange tjenester til rådighed på stationen. Andre faciliteter på Lamballe jernbanestation omfatter pengeautomater, offentlige telefoner, toiletter og en rummelig venteområde.

Når du har valgt deres Biludlejning på Lamballe jernbanestation, kan besøgende begynde at udforske denne historiske by, hvor mindst 30 huse bygget i middelalderen halvt træbygninger stil blive stående i dag. Men kirkens tiende århundrede Saint - Martin er Lamballes ældste bygning af alle, men dens indre er ikke åbne for offentligheden. Kirkens våbenhus kan stadig beundres, selv om, og i kabinettet, fyldt med skyggefulde træer er en ideel afslapning spot.

Hertug af Penthièvre tidligere privat kapel, Notre - Dame Collegiate Church, er en anden fantastisk Lamballe middelalderlige kirke, mens Maison du Bourreau er en 1400 - tallet hus hvis navn betyder ‘ skarpretteren hus ' på engelsk. Et museum inde i det smukke Maison du Bourreau er dedikeret til en lokal kunstner ved navn modning Méheutal, mens en anden museum har folkekunst skærme.

To andre Lamballe oplevelser, som ikke bør gå glip af kigger på det ugentlige torsdag formiddag marked betragtes blandt bedste i Frankrig og touring nationale stutteriet i centrum af byen.

Indsamling destination

Kort: