Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Malo Pleurtuit Dinard Lufthavn

Dinard Pleurtuit Saint Malo airport serverer byer i Saint Malo. Og Dinard i Bretagne Frankrig. Lufthavnen er beliggende cirka 3 miles fra centrum af Dinard og omkring 4 miles fra Saint Malo, i Pleurtuit, Ille et Vilaine. Lufthavnen har en umiddelbar adgang til begge byer, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for rejser rundt i området. Lufthavnen tilbyder forbindelser til byer som Guernsey, Birmingham, London, Bristol og East Midlands. Billig biludlejning i Dinard St Malo lufthavn er tilgængelig på webstedet om en mere bekvem transport rundt i området.

Med Biludlejning i Dinard St Malo lufthavn, kan besøgende nemt nå nogle af de mest attraktive steder i Saint Malo, herunder Walled City eller Ville Intra Muros samt Saint Malo chateau, som nu huser museet interessant by.

Også at bemærke er Solidor - tårnet, en del af Saint Servan bygning, som blev bygget i 1300 - tallet. Bygningen er også vært for en historisk museum, der rummer samlinger af historiske artefakter fra fart omkring den legendariske Kap Horn. Museet er også berømt for sine nautiske skalamodeller og sailor instrumenter.

Saint - Malo er også i nærheden af Petit være, en tidevands ø, der kan prale af en imponerende fort. Fortet er en historisk monument værd at besøge under lavvande, da øen kan tilgås via Bon Secours beach.

Biludlejning i Dinard St Malo lufthavn ville også tage besøgende til den spændende attraktion, som er det store akvarium – Saint Malo. Akvariet er et fantastisk sted at opleve nogle af de rigeste marine skatte i regionen.

Indsamling destination

Kort: