Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Granville Train Station

Den nordvestlige kyst af Frankrig er hjemsted for en smuk by kaldet Granville, kendt for sin behagelige kystlinje og rolige strande. Biludlejning på Granville jernbanestation skal bruges til at få fra stationen til strande og der er masser af steder at park fra hvor du kan tage en spadseretur langs stranden eller fange en smuk solnedgang.

Byen er beliggende i Manche - regionen i Frankrig og med billig biludlejning på Granville jernbanestation, besøgende kan udforske det lokale landskab i et tempo, der passer dem. Togstationen kan prale af mange gode forbindelser til store byer og byer i hele resten af Frankrig.

Paris er den mest anvendte jernbanetjeneste her og togrejser fra Granville Rail Station tager omkring tre timer. Samt en by der er også vil forbindelser til Rennes, Lyon, Caen og Nantes og mange mennesker opholder sig i Granville tage en dagstur til disse byer som del af deres ferie.

Billig biludlejning på Granville jernbanestation kan også bruges til at komme rundt i området og togstationen er hjemsted for et par biludlejningsfirmaer, der er kendt i hele verden.

Der er et par butikker og caféer på jernbanestation, og det er på sit travleste i myldretiden om morgenen og aftenen. Den lokale golfbane kan prale med 27 huller samt en fantastisk beliggenhed med fantastisk udsigt over de lokale strande og bugter, som er de største attraktioner for dem, der ikke nyder golf.

Indsamling destination

Kort: