Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Morlaix Train Station

På et besøg i den nordvestlige del af Frankrig vil du finde en malerisk landsby kaldet Morlaix, omkring 20 miles fra havnen Roscoff. Det sidder lidt inde i landet fra kysten, men har en lille lystbådehavn, som beskyttelsesrum små yachter og både. Dens mest berømte resident var dronning Anne, og der er nu et lille museum i hendes ære.

Den største attraktion i området skal simpelthen være den fortryllende gamle bydel i byen. Det er en fantastisk blanding af lange, snoede gader, der er brolagt i brostensbelagte stone. Mange af de boliger og bygninger her er lavet af sten og træ og synes at bogstaveligt hænger over gaden.

Den nemmeste måde at komme omkring er med en billeje på Morlaix Rail Station. Du kan besøge, hvad menes at være det ældste hus i byen. La Maison de la Reine Anne er de tidligere beboere af dronning Anne og har været holdt, hvordan det ville have været alle de år siden.

Billig biludlejning i Morlaix Rail Station ligger i centrum af byen, tæt på alle butikker, restauranter og hoteller. Dette gør en fremragende base for at rejse rundt i byen og marinaen.

Hvis du ønsker at komme ud til dag, er en Biludlejning på Morlaix jernbanestation den bedste løsning til dine transportbehov. Bretagne er et stort område og tilbyder alle former for aktiviteter fra kitesurfing langs strandene til naturskønne gåture gennem det smukke landskab.

Indsamling destination

Kort: