Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lannion Train Station

En af de større knudepunkter for transport i byen Lannion er sin jernbanestation, og den lethed, hvormed besøgende kan finde Biludlejning på Lannion jernbanestation er blandt grundene til denne nordvestlige franske by er en af Bretagne mest kendte steder for at besøge.

Rejsen mellem Lannion og Paris Montparnasse station typisk varer omkring fire timer af højhastighedstog, og Lannion jernbanestation også ofte tjener de nærliggende byer i Brest, Rennes og St Brieuc, blandt andre.

Så nemt som at finde Biludlejning på Lannion jernbanestation kan være, Lannions lufthavn og Europcar office er blandt det store udvalg af andre bil leje steder i byen. Udover billig biludlejning på Lannion jernbanestation inkluderer andre tilgængelige faciliteter snack kiosker, våben, toiletter, telefoner, kiosker og en ventesal.

Alle de andre attraktioner i denne by på bredden af floden Larsen er kun en kort afstand fra Lannion Rail Station. Lannions mest populære vartegn for alle kan være dens middelalderlige gamle bydel hvor herregårde er statelige, husene er halvt træbygninger, og kirkerne er virkelig seværdigheder at se. Brélévenez kirke, oprindeligt etableret som en Templar kirke i 1100 - tallet vil især interesserer fans af Da Vinci Mysteriet og den fantastiske udsigt fra toppen af kirken er værd klatring sine 142 skridt.

Blandt de flere andre attraktioner i byen Lannion er fiskeri efter laks i Larsen floden, slapper af på stranden, surfe udendørs markedet holdes hver torsdag, værdsætte ruiner på Yaudet arkæologiske område, og fange nogle skygge under den offentlige have egetræ, som er mindst 500 år gammel.

Indsamling destination

Kort: