Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lannion Brittany Lufthavn

Det formelle navn for den lufthavn i det nordvestlige franske Lannion muligvis Lannion - Côte de Granit lufthavn, men mange folk også kalder denne gateway til byen Lannion - Servel Lufthavn eller bare Lannion lufthavn. Uanset hvilket navn mennesker vælger at kalde lufthavnen, er dens placering kun tre kilometer uden for Lannion i nærheden Servel ved leje af bil i Lannion lufthavn. Det mest praktiske middel til transport i denne del af Bretagne hvor mennesker har levet i mindst 10.000 år er Biludlejning i Lannion lufthavn.

Lannion lufthavn åbnede i 1937, og i dag, de fleste af sine fly er ombord lavprisselskaberne, som hyppigt rejser til Paris Orly Sud lufthavn. Passagerer kan nemt finde billige biludlejning på Lannion lufthavn ved sin Biludlejning skranker hvor Avis, Europcar og Hertz er alle repræsenteret, men det er ikke den eneste service til rådighed på stueetagen lufthavnsterminalen.

Passagerer kan også spise i Lannion lufthavn bar og restaurant, bruge toiletterne, kalde nogen på telefonboksen, send mail til kontoret postboks, bruge sin rummelige lounge for erhvervslivet konferencer eller drage fordel af det trådløse internet, som kan bruges gratis med en af adgangskort på Air France - bureau.

Efter at have besluttet på deres leje af bil i Lannion lufthavn, kan passagerer derefter bruge en af de frie rum forbeholdt udlejning af biler på parkeringspladsen Lannion lufthavn eller endnu bedre, køre ind til byen og nyde alle de tidsfordriv Lannion har at tilbyde.

Byerne Morlaix, Perros - Guirec, Guingamp og Saint Brieuc er alle også under en times kørsel fra Lannion lufthavn.

Indsamling destination

Kort: