Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Brest Togstation

Rejser til Brest med tog giver dig en af de hurtigste måder, der kan tage dig direkte til byen, så du kan straks føler dig velkommen så snart du ankommer. Stationen betjener by er Gare de Brest, og det består af en moderne station bygget lige på havnen i byen, står adskilt med en halvcirkelformet passager hall og klokketårn.

Brest er forbundet til Paris og Rennes med jernbane samt resten af Bretagne (dvs. Morlaix, Landerneau, Lannion og Quimper) via de regionale TER tjenester. Fra Paris, kan du komme til Brest i omkring fire og en halv time. Når du ankommer i Brest, du bliver præsenteret med muligheder gerne Biludlejning i Brest jernbanestation, der kan gøre din rejse mere bekvem.

Billig biludlejning i Brest Rail Station kan tage dig til dit hotel valg, når du ankommer. Nogle af de nærliggende hoteller fra togstationen omfatter Hotel de la Gare (0.2 km vest), Hotel Abalys - Brest centrum - togene (0.2 km vest) og Best Western Hotel Les Voyageurs (0,3. kilometer nordvest).

Touring omkring Brest kan gøres med et køretøj, så du kan nemt besøge historiske monumenter og attraktioner som slottet, Recouvrance bro, Tanguy Tower og Jardin Botanique de l'Hopital d'Instruction des Armees Clermont - Tonnerre. Også værd at se er museer Tour Tanguy og la Marine de Brest.

Du kan også stole på Biludlejning på Brest jernbanestation til at besøge de andre byer i regionen. Fra Brest, hovedet til Quimper og komme dertil på mindre end en time, eller tage på en dagstur til Morlaix og derhen i 47 minutter i bil. Du kan også overveje at køre til udkanten af Brest at se landskaber består af grotter, strande og klipper.

Indsamling destination

Kort: