Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Annemasse

Annemasse er en fransk by, der indgår i Rhône - Alpes - regionen i den sydøstlige del af landet. Annemasse ligger bekvemt ved grænsen til Schweiz, hvilket gør det en praktisk mellemlanding for rejsende inden du begiver dig der. Denne by er også en del af hovedstadsområdet i Genève, den næststørste by i Schweiz.

Annemasse er ideelt beliggende mellem Mount Saleve og Arve - floden. På grund af dette, byen nyder køligt vejr hele året og er også en favorit sted at bo i løbet af vinteren på grund af dens vintersport. At komme rundt i byen er let tilgængelige billige biludlejning på Annemasse. Få Biludlejning på Annemasse er den mest bekvemme sted at navigere rundt.

Med billeje på Annemasse, bør rejsende hovedet downtown og besøge de mange parker, spredt over hele byen. Blandt de bemærkelsesværdige parker er her Iris Garden, Eugene Park Master, Park La Fantasia og Park Claudius Montessuit, blandt andre. Iris Garden er fyldt med ahorn træer og er et populært sted for picnics og andre fritidsaktiviteter. Denne park er frekventeres af familier og par både.

Park La Fantasia ligger i udkanten af byen, ligesom en scene fra en smuk film. Fyldt med blomster og træer og smukke natur, er byen perfekt for dem, der ønsker at flygte fra stress og jag og blot ønsker at slappe af. Park Claudius Montessuit har også en barnlille park for børn.

Ud over sine parker, er byen også besøges for sine forskellige festivaler afholdes i løbet af året. I disse tider kommer gaderne til live med mad, musik og dans. Byen har også en række butikker, restauranter og hoteller, som er must - haves for enhver rejsende.

Indsamling destination

Kort: