Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bellegarde Train Station

Rejse til Bellegarde - sur - Valserine at opdage resten af departementet Ain i Frankrigs østlige region. Byen er godt tjent med motorvejsnettet, der omfatter A40 - motorvejen, der forbinder det med Lyon og Genève. Du kan dog også få til byen med togrejser, der tager dig til Bellegarde Rail Station.

Under dit ophold i Bellegarde - sur - Valserine, overveje at arrangere et køretøj, når du ankommer til togstationen. Du kan også pre bog for Biludlejning i Bellegarde jernbanestation, så det bliver klar på din ankomstdag. Du kan bruge din bil til drev til dit hotel valg, med nærliggende dem herunder Comfort Hotel Bellegarde og Hotel Le Touring.

At være i stand til at sikre billig biludlejning på Bellegarde jernbanestation også giver dig fordelen af at have din egen transportform, der lader dig gå på sightseeing med lethed. Med dit køretøj, skal du besøge webstedet for bro Oulles til at lære nogle af byens historiske attributter.

Bellegarde - sur - Valserine er et godt sted at være på hvis du ønsker at stå på ski eller deltage i andre vintersport. Det er i nærheden af skisportsstedet af Menthieres hvor du også kan nyde en række aktiviteter i løbet af sommeren, herunder ridning, cykling, vandreture, og klatring. Toppen af bjerget kan også prale af god udsigt over Mont Blanc og Alperne.

Dagture til andre byer og byer i departementet Ain er muligt med biludlejning på Bellegarde Rail Station. Overveje at besøge byen Lyon, der er omkring 111 kilometer fra Bellegarde - sur - Valserine. Hvis du kører, kan du få der i en time og 17 minutter.

Indsamling destination

Kort: