Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Geneve Lufthavn

Geneve lufthavn Frankrig er ligger cirka 5 kilometer nordvest for Genève, Schweiz, lige over grænsen til Frankrig. Byen Genève har en stor historisk baggrund knyttet til den. Det blev betragtet som en af grænseovergangssteder i Romerriget. I løbet af 1700 - tallet var byen forvandlet til en stor forretning hub med vægt på watch gør, udskrivning, bank osv. Byen Genève er hjem til hovedkvarteret for FN samt mange andre internationale organisationer af betydning i den moderne verden.

Dette er dog ikke det eneste, der gør byen afgørende til den moderne verden; byen Genève også prale med et utal af offentlige og private museer og kunstgallerier. Den ideelle måde at gå om at udforske den rige historiske arv af Genève er at udnytte Biludlejning tilgængelig på lufthavnsterminalen. Disse Biludlejning kan tilstrækkeligt tjene for videre rejse at se og opleve de betagende og maleriske landestandarder byen Genève og dens omgivelser.

Forskellige bil leje agenturer tilbyde billig bil leje løsninger i Genève lufthavn med de bedste all inclusive udlejningspriser for alle større bil leje service udbydere. De fleste af denne bil leje service provider har nationale netværk, så gæsterne ser frem på rejser gennem Geneve lufthavn Frankrig til andre dele af Frankrig bør henvende sig til bil leje personale og personale efterspørger de forskellige pakker og muligheder på rejser skrivebord af bil leje agenturer.

Indsamling destination

Kort: