Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Thonon Les Bains Train Station

På kanten af Genève - søen i de syd - østlige Rhone - Alpes er - regionen i Frankrig Thonon Les Bains, berømt for sine kurbade og mineralvand. Med den fantastiske kulisse af bjergtoppene og fem miles af strande, ved søen er byen, let tilgængeligt med jernbane, populær med besøgende hele året.

Billig biludlejning på Thonon Les Bains jernbanestation, beliggende i Rue de la Gare, er nemt at arrangere gennem Avis, hvis kontor ligger i nærheden på 22 Allee de la Gare. Biludlejning på Thonon Les Bains jernbanestation er en rigtig god idé for at besøge de mange attraktioner i regionen.

Thonon Les Bains har en rig historie og mange interessante bygninger, herunder rådhuset, Ripaille slot og Chateau de Sonnaz. Fiskerihavnen og charmerende fiskernes huse i den gamle landsby Rives, fisk og skaldyrsrestauranter ved havnen og marinaen og Chablais - museet er et besøg værd.

For sportslige entusiaster, omfatter hele året aktiviteter ridning, vandreture, vandreture og alle former for vinter - og vandsport. For den økologisk minded er naturreservatet Deltra Drance i nærheden, med sin 'særlige beskyttelsesområde' huser en række sjældne dyr, fugle og planter. Gåture langs Drance river valley er tilgængelige.

En tur gennem vinmarkerne i området med en gastronomisk pause på land restaurant er let via Biludlejning på togstationen Thonon Les Bains. Det lokale køkken er rig med ingredienser som kålrabi og andre pølser, og de lækre lokale Abondance og Tomme oste er en reel behandling.

Indsamling destination

Kort: