Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Evian Train Station

Evian Rail Station tjener som den vigtigste indgang til byen Evian - les - Bains. Byen er kendt for mineralvand af samme navn, som er fremstillet dér. Det er også en kendt rejse hub for at udforske Rhône - Alpes - regionen i syd østlige Frankrig. Rejsende er forsynet med en række muligheder for Biludlejning på Evian jernbanestation, så de kan nemt komme rundt i byen og begiv dig ud i nærliggende rejsemål i området.

Efter at have taget en Biludlejning, kan rejsende tage en dag eller to køre rundt i nabolagets bemærkelsesværdige attraktioner. Den gamle bydel er et godt sted at starte med sin interessante franske arkitektur. Foråret i centrum hvorfra Evian aftappet vand er opnået er også et besøg værd.

Derfra, kan rejsende tage deres Biludlejning på Evian Rail Station og venture ud til andre mere populær turiststeder i regionen. Byen Annecy i de franske alper ligger cirka en time og en halv kørsel syd for Evian. Dets vigtigste attraktion er en middelalderlige bymidte, som blev skabt omkring et slot fra 1300 - tallet. Det giver også en række rekreative attraktioner herunder vandreture, svømning, drageflyvning over søen af Col de la Forclaz og cykling langs søen.

Yderligere kan ud, rejsende fortsætte deres rejse til de franske alper med en billig biludlejning på Evian Rail Station. De små byer i La Clusaz, Thones og Faverges tilbyder store skisportssteder og andre udendørs fritidsaktiviteter.

Indsamling destination

Kort: