Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Notting Hill Gate

Julia Roberts og Hugh Grant gjorde det sted stolt i filmen af samme navn, Notting Hill, og området er så åleglat i det virkelige liv, som det er på skærmen. Det er en af de bedste steder at hente billig biludlejning i London - Notting Hill på grund af dens misundelsesværdigt landestandard i nærheden af West End og Heathrow airport.

Lufthavnen skyldes vest og er en ligetil med taxa eller Tube ride i. Du kan også tage bussen hvis på et budget, og derefter har billeje i London - Notting Hill.

Alle veje i området er foret med store bygninger, og mens det er rart at have en vandre rundt og tjek Portobello Road og dens tilknyttede ugentlige marked, eller skelne Hill Carnival at bemærke, når det vises hvert år. der er ingen erstatning for at komme ud og væk fra byen.

Med Biludlejning i London - er Notting Hill kan du nemt opnå dette og alle dele af London på vagt som den nærliggende M25 ringvejen får omkring lot, selv om er bedst undgås under morgen og aften myldretiden. Oxford og Cambridge er begge godt inden for rækkevidde med billeje i London - Notting Hill - vest og nord henholdsvis – mens Brighton skyldes syd og Portsmouth sydvest.

Tættere på hjemmet er flere høje profil parker inden for rækkevidde af Notting Hill, herunder Hyde Park og Holland Park, mens Windsor Castle er længere væk med billeje i London - Notting Hill.

Indsamling destination

Kort: