Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Edgware Road

Edgware Road ligger vest for bydelen Westminster, en hovedgade i den britiske hovedstad London. Når en romersk vej, i dag er det en del af A5 road. Shoot - Up Hill er som det undertiden kaldes, beliggende nær den bemærkelsesværdige Marble Arch.

Med en Biludlejning i London - Edgware Road kørsel gennem det sydlige område til at opdage, hvorfor det kaldes lille Cairo. Dette område er hjemsted for mellemøstlige og afrikanske kulturer og ligger i hjertet af London city. Fra de lækre libanesiske restauranter og sene barer til Odeon cinema er lille Beirut blot en af de måder, London er speciel.

Ved hjælp af en billig biludlejning i London - Edgware Road besøge den berømte Tower of London og se nogle af verdens sjældneste dyr på Natural History Museum. British Museum ligger en anden must - see. Vidunderlige objekter og sjældne artefakter som Rosetta Stone er opstaldet under denne grand museum.

Tate Modern og Tate Britain er andre fremragende nationale museer af fine moderne europæiske kunst som er National Gallery. Men glem ikke at nyde London Eye og Piccadilly Circus langs Themsen. Du kan selv ønsker at tage på en bådtur.

Science Museum kan du opleve nogle af de menneskehedens vigtigste videnskabelige resultater og National Maritime Museum er en af verdens bedste. Har dit billede taget med berømte og fabelagtig berømtheder på voksmuseet Madame Tussauds'. Billeje i London - Edgware Road kan hjælpe dig med at få mest ud af din London ferie.

Indsamling destination

Kort: