Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London Central Marble Arch

Marble Arch er en større London vartegn og ligger i en af de mest velhavende regioner i det centrale London, mellem Mayfair og Marylebone. Trods dette, kan du finde billige biludlejning på London Central - Marble Arch og udforske området samt undslippe byen.

Hyde Park ligger lige ved Marble Arch og er Londons mest højprofilerede park, mens Buckingham Palace ligger lige syd. Øst for her er St James Park, mens vest er Knightsbridge - området, kendt for sine smarte shopping på Harrods og Harvey Nichols.

Det er lidt af et mareridt, forsøger at gå hvor som helst med billeje i London Central - Marble Arch, selv om overskriften vest er din bedste satsning. Heldigvis M40 er direkte tilgængelige via A40 hoved vest og det er den vej, du skal tage for at komme til Oxford, om 100kms mod vest.

Andre store ruten ud med biludlejning på London Central - Marble Arch er A4 og M4, som tager dig forbi Heathrow lufthavn, Windsor Castle og ti ud over ringvejen M25. M25 er ideel til at få lige omkring London ved at lejebil og er den nemmeste løsning for disse sydpå til holder af Southampton.

Denne rute går også nord og links med M1 for Luton, derefter A1 for Welwyn Garden City og derefter M11 til Cambridge, i urets retning. Med billeje på London Central - Marble Arch du også kunne trodse det og hovedet til den østlige ende.

Indsamling destination

Kort: