Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Harlington

Fundet vest for London centrum, Harlington / Hayes er en vigtig distrikt, fordi det er tæt på Heathrow lufthavn. Som det første sted indgående besøgende venture, dette er et ideelt sted at arrangere billig biludlejning i Harlington / Hayes. Mange bil leje virksomheder er repræsenteret i ankomsthallen i lufthavnen.

Der er en vigtig railway station her, mange rejsende bruger til at overføre til byens centrum. Dette er en farbar vej kun for dem, der spiller til at bo i et eller to centrale bydele. Ellers er en Biludlejning afgørende for at komme ud til de ydre forstæder og nabolande communities.

Siden Harlington / Hayes er beliggende i West London, der er meget at gøre og se uden vover sig til byens centrum. Derudover er forretningsrejsende og kortsigtede besøgende usandsynligt at tilbringe meget (hvis nogen) gang i byens centrum. I dette tilfælde, Biludlejning i Harlington / Hayes ekstraordinære fornuftigt.

Hoteller i Acton er især overkommelig, hvilket gør denne tilgrænsende distrikt en særlig attraktiv mulighed. En yngre skare af internationale rejsende her samles både de besparelser, det giver og de spændende sene muligheder. Masser af mere modne hotelområder er i nærheden af Heathrow.

Heathrow lufthavn er en blomstrende fem - terminal facilitet, der fortsætter med at udvide. Dem, som erhverve Biludlejning i Harlington / Hayes kan forbinde med motorvejene M25 og M4 for mulighed for at rejse overalt i hovedstadsområdet. Byens centrum er 20 miles mod øst.

Indsamling destination

Kort: