Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Feltham

Hvis du bor i London – Feltham i north London, vil du uden tvivl ønsker at udforske alt, hvad der er omkring dig. Et godt sted at starte er Hitchin, en lille købstad beliggende 35 miles nord for London - Feltham. I betragtning af denne korte afstand, er det ganske bekvemt at rejse frem og tilbage med billeje i London - Feltham. Byens mest tiltrækkende aspekter er dens marked atmosfære og veje klædt med victorianske arkitektur.

Der er et par steder, der bør udforskes i Hitchin. En af disse er St Marys kirke, der omtales også som Hitchin domkirke. Der er to kapeller vedlagte, og turister kan gøre en formiddag besøger kirken og shopping i lokale butikker før du tager en plads på en Hitchin café. Den centrale markedsplads er også ikke at gå glip.

For en større dosis af historisk sightseeing, drage fordel af billig biludlejning i London - Feltham og følg M1 - motorvejen syd et par miles til St Albans. Denne by blev regeret af romerne næsten 2.000 år siden, da en soldat blev henrettet for at beskytte en kristen præst. Pilgrimsrejser blev en stor aktivitet i senere, og St Albans arvet en rig arv.

Hitchin kan ikke være en storby, men det har stadig masser af efter arbejdstid muligheder for turister. Efter en dag med sightseeing her og i St Albans, er det det perfekte tidspunkt til at vende tilbage til floden nær Hitchin domkirke hvor engelske pubber, internationale restauranter og live musik spillesteder venter.

Vi er bedst når du ønsker at afhente en forudbestilt lejebil i Luton lufthavn, en fremtrædende facilitet bare et par miles fra London - Feltham. Ud over dette er det også muligt at ankomme med tog og derefter afhente Biludlejning i London - Roskilde, eller at flyve til Heathrow lufthavn og tage 1 times kørsel til London - Feltham.

Indsamling destination

Kort: