Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mostoles Alcorcon

Mostoles er et okay sted at tilbringe tid i, når man besøger Madrid. Det er bare sydvest af den spanske hovedstad og har et par seværdigheder at tjekke ud, samt billig biludlejning i Mostoles.

Trods en satellit byen Madrid, det er en af de travleste byer i det centrale Spanien og har et anstændigt beløb af hoteller, barer og restauranter. Der er også nogle gode shoppe rundt dens blæsende gader og flere gamle bygninger og kirker at se. Mostoles er også hjemsted for et universitetsområde og er livlige de fleste nætter om ugen.

Nærliggende Alcorcon er godt for udendørs typer, som det har mange miles af vandrestier i de store parker. Det er bare at nordøstlige med Biludlejning i Mostoles langs motorvej A5. Også er ikke langt fra Mostoles Castilla La Mancha mod nord og byen El Escorial. Det er kendt for sine enorme palace og haver.

Alcobendas er også op på denne måde med Biludlejning i Mostoles og er kendt for sine springvand og olympiske flag på olympiske Avenue, mens Sebastian de los Reyes er også en favorit er den udendørs område af Arroyo de Tejada (nord for Madrid).

En af de mest højprofilerede steder for alle at se med biludlejning på Mostoles er Toledo omkring en time mod syd. Det er en fantastisk middelalderlige plads strøet på tværs af en bjergskråning og ved for sine gamle gader og enorme slot. Også er værd at se i nærheden Aranjuez.

Indsamling destination

Kort: