Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Arturo Soria Plaza

Centro Comercial Arturo Soria Plaza er blandt de øverste shopping - og fritidscenter komplekser i Madrid. Hjemmesiden er hjemsted for forskellige butikker, modebutikker, restauranter og mange andre væsentlige tjenester såsom rejsebureauer og bil leje faciliteter. Komplekset ligger kun omkring 13 kilometer fra Madrids centrum, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for rejser rundt i byen. Billig biludlejning på Madrid Arturo Soria Plaza gør for en ideel transportmiddel rundt i området.

Med biludlejning på Madrid Arturo Soria Plaza har besøgende nem adgang til nogle af de bedste attraktioner i Madrid, herunder Catedral de la Almudena, en enorm imponerende katedral, der er blandt de bedste arkitektoniske stykker fra 1900 - tallet Madrid. Domkirken har været websted for flere vigtige begivenheder i byen.

Besøgende kan også tage en Biludlejning på Madrid Arturo Soria Plaza til Madrids Templo de Debod, et smukke egyptiske tempel i nærheden af Plaza de Espanya og det kongelige palads. Templet ligger midt i de smukkeste parker i byen, giver det en fantastisk afslappende stemning.

Også er at bemærke den berømte Gran Via, som er byens version af Broadway. Denne del af byen er et mødested for de største teatre og biografer, der viser forskellige former for kunst, fra dramatiske forestillinger til film.

Madrids mest besøgte museum er også et must se for en smag af verdens fineste samlinger af kunstneriske proportioner. Museo del Prado er blandt de vigtigste kunstneriske museer i Madrid, sammen med Thyssen Bornemisza og Reina Sofia museer.

Indsamling destination

Kort: