Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Alcorcon

Alcorcon er en smuk by beliggende i Madrids hovedstadsområdet. Byen er berømt for sine festlige kulturelle begivenheder og de travle ferie. Alcorcon har også en dejlig centrale gamle by og nogle park samfund hvor besøgende kunne syne Se og vandre. Byen er bare en bekvem afstand fra Madrid, hvilket gør det et ideelt udgangspunkt for rejser rundt i den spanske hovedstad. Billig biludlejning på Madrid Alcorcon gør til et glimrende middel til at sejle rundt i området.

Med biludlejning på Madrid Alcorcon, kan besøgende nemt nå byens mest populære kunstneriske arv, der er den gamle kirke Santa Maria la Blanca. Kirken kan prale af en enestående arkitektonisk struktur fra 16 til 17 århundreder. Kirken er også vært for et alter, som er historisk og kunstnerisk betydning for byen.

Biludlejning i Madrid Alcorcon ville også tage besøgende til travle udkanten af Madrid, hvor flere attraktioner kan ses. Besøgende kan tage tid du beundrer de største museer i byen, herunder verden berømte Museo del Prado, og kunstgallerierne moderne Reina Sofia Nationalmuseet og Art Centre.

Et besøg på Madrid Palacio Real er også et must. Slottet er blandt de mest ikoniske bygninger i byen, med sin storslåede facader og dens høje vinduer og enorme trapper. Slottet er også vært for en gamle apotek og et tøjhus.

I hjertet af byen er Puerta del Sol hvor de mest interessante samfund og kulturelle arrangementer finder sted.

Indsamling destination

Kort: