Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Alcobendas Amarauto

Alcobendas er en by beliggende 16 km fra Madrid via den store motorvej A1. Det afgrænses af kommunerne i San Sebastián de los Reyes til nord, Madrid mod vest og syd og Paracuellos del Jarama mod øst. Den nærmeste lufthavn fra denne by er Barajas Lufthavn. Touring denne vidunderlige by er meget nemt via en billig biludlejning i lufthavnen. I centrum af byen er meget tilgængelig på otte kilometer.

Mange hoteller kan findes i byen. Det nærmeste hotel er Eurostars Gran Madrid, som er bare km fra Madrid - Barajas Lufthavn. Hvis du ønsker at holde udkig, kan andre hoteller let tilgås via en billig billeje i Madrid - Alcobendos. Nogle af disse omfatter Amura Alcobendas, Hostal Juan XXIII, Aruto Norte og La Moraleja.

Med de mange seværdigheder afventer turister, er Alcobendas en by og et besøg værd. Museo Cosmo Caixa de la Ciencia, for én, er en underholdende science museum for alle aldre. Generel entré koster omkring tre euro. Fundet i nærheden af metrolinje 10 af Marquis af Valdavia, er denne videnskab og teknologi museum absolut tilgængelig for turister. En anden spot rejsende bør se er Iglesia de San Pedro Apóstol, en barok kirke blev bygget i 1500 - tallet. Et andet sted at besøge er Catalonia Park, en stor familie park i Calle Marques de la Valdavia. Den største park i Alcobendas er Parque de Andalucía, med en sø på center og et stort springvand. Det er beliggende i Pintor Murillo street. Der er også Jardin de la Vega, garden også kendt som Bell fred. Alle disse smukke steder er bedst tilgængelige via en billig biludlejning i Madrid - Alcobendos. Touring sådan en vidunderlig by bør ikke være i en fart. Leje en bil i byen vil gøre din ferie mere bekvem.

Indsamling destination

Kort: