Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vichy Train Station

Efter at have tilbragt tid at udforske Frankrig, ønsker mange besøgende at slappe af i et stykke tid. Den spa og resort er det perfekte sted at nyde atmosfæren i et stykke tid og tage det roligt. Men der er også masser at se og gøre her og langt den nemmeste måde at komme omkring er med biludlejning på Vichy Rail Station.

Klatring til toppen af kirken Saint - Louise er en fantastisk måde at få en fornemmelse for Vichy som tower kommandoer fremragende udsigt over byen. I nærheden ligger rådhuset, mens Opera Hall er særligt slående.

Det er værd at tage sig tid til at opspore billig biludlejning på Vichy jernbanestation, som besøgende vil være i stand til at udforske det omkringliggende område i deres fritid. En anden interessant bygninger ligger lige på kanten af Vichy er slottet Franc, som er perfekt placeret til at værdsætte udsigt over bjergkæden Massif Central.

Elskere af fine mad vil ønsker at spise på en af Vichy's gourmet - restauranter, som serverer traditionel fransk mad samt en række elsket vestlige retter. En aften i operaen er det perfekte akkompagnement til et godt måltid, og regelmæssig opera forestillinger er afholdt her.

Vichy gør et godt sted at bruge som en base for at udforske centrale Frankrig og få er enkel med biludlejning på Vichy Rail Station. En af de mest fremtrædende dagstur destinationer i området er den pulserende by Lyon, mens Saint - Etienne er også et interessant sted at besøge.

Indsamling destination

Kort: