Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Clermont Ferrand Train Station

Clermont Ferrand Rail Station ligger på den østlige del af centrum villle langs l'Avenue de l'Union Sovietique. Det er betjent af tog, der giver forbindelser til Paris samt og andre dele af Auvergne - regionen. Dette gør det den primære gateway til byen og resten af afdelingen. Indstillinger for Biludlejning på Clermont Ferrand jernbanestation er tilgængelige gennem mange udlejningsbureauer, som har oprettet kontorer i bygningens station.

Kørsel er den bedste transportform rundt Clermont Ferrand og resten af Auvergne. Dette er grunden til, at mange rejsende vælger for at sørge for billig biludlejning på Clermont Ferrand jernbanestation, så snart de ankommer. Det anbefales stærkt, at de lavede forbehold gennem indre nemlig tilføjede bekvemmelighed.

Fra jernbanestation, kan rejsende begynde deres rundtur i byen i downtown området hvor de vil finde Place de Jaude. Den bronzestatue af Vercingetorix er den største attraktion i dette område. Pladsen er også omgivet af et udvalg af caféer, restauranter og detailhandlen muligheder. Andre bemærkelsesværdige seværdigheder i byen omfatter Cathédrale Notre - Dame - de - l'Assomption, og Notre Dame du Port. Besøgende kan også køre op Puy de Dome, en sovende vulkan, der giver en storslået udsigt over hele byen.

Efter at have set resten af byen, kan rejsende også tage deres Biludlejning Clermont Ferrand jernbanestation og drev ud til andre bemærkelsesværdige rejsedestinationer i regionen. Af Mont Dore og byen Aurillac er populære dag tur muligheder.

Indsamling destination

Kort: