Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moulins Railway Station

Moulins er en smuk fransk kommune, der er fundet i departementet Allier. Departementet Allier tager sit navn fra Allier floden og Moulins ligger på bredden af floden gør til en helt idyllisk. Moulins i en region i Frankrig kaldes Auvergne, det ligger lige syd for central Frankrig og er nogle to og en halv time kørsel fra hovedstaden Paris. Billig biludlejning i Moulins jernbanestation er let tilgængelige for at komme rundt i området.

Liggende på bredden af floden Allier, Moulins er en typisk fransk by med en idylliske og maleriske føler for det.. Der er ingen store turist eller konstruktion steder i området. Landskabet er relativt lavtliggende, bortset fra domkirken og Eglise du Sacré - Coeur, som er de mest synlige bygninger i området.

Moulins har et par forskellige steder at spise, for det meste rundt omkring i centrum af byen og byens torv. Restauranter og caféer er der andre lokale butikker og supermarkeder, hvor du kan prøve lokale produkter og retter. Du kan rejse rundt det meste af byen til fods eller endda lettere med Biludlejning i Moulins Rail Station.

Auvergne - regionen er et overvejende landligt område gør det ideelt for land gåture eller mountainbiking. Der er maleriske små landsbyer spredt i hele området og med Biludlejning i Moulins Rail Station kan du nemt køre mellem dem.

Hvis du er på udkig efter dagsture til omkringliggende byer kan så du overveje at venturing sydøst for byen Lyon. Denne charmerende by er en favorit blandt turister og den franske ens. Naturligvis tilbyder en masse mindre end hovedstaden Paris, Lyon en mere traditionel fransk stemning, mens den stadig giver alt hvad du kunne behøver fra en storby.

Indsamling destination

Kort: