Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tours Syd

Besøgende kommer til ture til at udforske sin gamle historiske bygninger og lære om sin spændende kultur. Der er mange turistattraktioner at holde besøgende besat og den velbevarede arkitektur er synligt i hele byen. At nå alle de bedste steder i besøgende er nemt med billig biludlejning i ture syd.

Hvis du nyder at se på gamle bygninger er et besøg til domkirken Saint - Gatien værd et kig. Denne smukke struktur er gennemsyret af historie, som går tilbage til 1100 - tallet. Ved hjælp af Biludlejning i ture syd er den mest populære måde for rejsende at komme til alle byens store landemærker.

Madsted i Tours er en fornøjelse og mange turister hovedet til Place Plumereau. Denne livlige udendørs plads er berømt for sine store barer og restauranter. Der er også det middelalderlige kvarter, kendt lokalt som Vieux ture, og den berømte gamle by, der har smukke træbygninger bygninger at kigge på.

Byen har flere travle markeder og den, der krydser Rue Nationale, kendt som markedet Boulevard Béranger, er især populær. Der er mange andre små håndværk butikker hvor besøgende kan afhente souvenirs og gaver til at tage hjem igen. Den mest bekvemme måde at komme til disse attraktioner er ved leje af bil i ture syd.

Det omkringliggende område af Touraine er berømt for sin fremragende vin og de lokale vingårde kan nemt besøges af bil. Paris - tours cykling race finish i byens centrum hver oktober og hele byen er fyldt med cykling entusiast, der kommer til at se den sidste spurt.

Indsamling destination

Kort: