Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tours Saint Pierre Des Corps

Tours er en by i det centrale Frankrig, som er berømt for sine fremragende vine og rige historie. Er kun en times kørsel fra Paris og med af appel af den bredere Touraine område i nærheden, de fleste turister vælger Biludlejning i ture som det mest praktiske at komme rundt.

Byen har et stort udvalg af museer og steder af interesse. Biludlejning i Tours giver nem adgang til alle disse steder, herunder den gamle by med sine velbevarede træbygninger bygninger. Der er også den populære middelalderlige adskilt af le Vieux ture at turnere, et område, der er gennemsyret af historie.

Som du går gennem de historiske gader vil du helt sikkert blive imponeret af den storslåede 12th århundrede katedralen Saint - Gatien, med sin imponerende gotiske storhed. Hvis du er sulten skal du besøge den vidunderlige Place Plumereau, en slående square med vidunderlige open - air stillet restauranter og barer.

Du kan være interesseret i at gå på en guidet tur til at lære mere om den lokale historie. Prøv også at opsøge nogle af de spændende markeder og messer, som er gode steder at møde lokalbefolkningen. Uanset hvordan du bruger din tid, er der masser af hoteller, der passer til ethvert budget.

At udforske de omkringliggende områder i Tours er en reel behandling. Ikke langt til den vestlige del af byen er den fantastiske Villandry haver eller måske du kunne tage korte tur til de fantastiske chateaux. Uanset om du besøger de mange historiske bygninger eller endda tage en dagstur til Paris, er den bedste måde at rejse gennem billig biludlejning i Tours. Biludlejning i Tours er den kyndige turist valg.

Indsamling destination

Kort: