Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tours Lufthavn

Beliggende omkring syv kilometer nord fra ture i Loire - dalen er ture Loire Valley Lufthavn. Lufthavnen tilbyder flyvninger til et par forskellige europæiske lande og tjenester passagerer, der er kommet til at besøge den smukke lokale region. Ved hjælp af Biludlejning i Tours Valley Lufthavn er den mest populære måde at nå de nærliggende lokaliteter.

Hvis du tænker på overskriften på Paris, kan du bruge billig biludlejning i Tours Loire Valley Lufthavn. Lufthavnen er lille, men effektiv med en butik og en restaurant. Der er et forretningsområde og restauranten kan også tilbyde et område til forretningsmøder.

Mange besøgende til denne lufthavn hovedet ud til den nærliggende natur med dens maleriske landsbyer og naturskønne landskaber. Denne del af Frankrig er også berømt for sin fremragende vin og du vil komme på tværs af snesevis af lokale vinmarker og vingårde, når touring lokalområdet.

Den nærliggende by ture har mange interessante turistattraktioner og steder af historisk interesse. Der er masser af fine restauranter, bistroer og barer i byen såvel som nogle store butikker hvor du kan købe souvenirs og gaver til at tage hjem igen.

Den bedste måde at rejse fra lufthavnen er at leje en bil. Der er mange muligheder for billeje i Tours Loire Valley Lufthavn, som vil give dig mulighed for let og hurtig adgang til alle regioner interessante seværdigheder. Bil leje kontorer er placeret i længerevarende ophold parkeringsplads og der er mange virksomheder at vælge imellem alle tilbyder konkurrencedygtige priser.

Indsamling destination

Kort: