Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saintes

Saintes er en by og kommune beliggende i Charente - Maritime afdeling i den vestlige del af Frankrig. Saintes er en livlig by med mange historiske seværdigheder, dating fra romertiden. Det er spekuleret at byen er endnu ældre end. Den bedste måde at komme omkring er med Biludlejning i Saintes.

Saintes er en travl centrum for kultur og turisme. De gæster, der vende tilbage til Saintes betaget af byens appel og rige kulturarv. Den ældre del af byen har nogle gode eksempler på gamle bygninger. Huse foret langs gaderne her er almindeligt bygget med høj kvalitet kalksten og har mange ornamenter.

De flotteste huse i den gamle bydel kaldet "hoteller." Nogle kan dateres tilbage til det 17 og 18 århundrede. Hotel de Monconseil er Dupuy Mestreau Museum ligger på bredden af Charente og blev oprindeligt bygget i 1738. Hotel Presidial er fra 1605 og er nu en Fine Arts Museum.

Der er flere kirker i denne del af byen værd at se med Biludlejning i Saintes, såsom Abbaye aux dames. Kirken Saint Eutrope er et must. Rige købmænd byggede nogle dejlige huse i 1700 - tallet. Et af husene, Villa Musso, er nu byens turistkontor.

Besøg område af La Roche Courbon med billig biludlejning i Saintes. Fra Saintes rejser du mod nordøst mod Rochefort med N137 road. Følg N137, indtil du kommer på tværs af den smukke chateau. Chateau er smukt beliggende i en gammel skov. Der er også en borg, et museum og nogle haver i området.

Indsamling destination

Kort: