Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saintes Train Station

Saintes er en hyggelig by beliggende på den vestlige kyst i Frankrig. Byen er en del af regionen i Poitou Charente og departementet Charente - Maritime. Der er mange historiske seværdigheder, der tiltrækker besøgende til Saintes. Der er meget at se rundt her og den bedste måde er med biludlejning på Saintes togstation.

De historiske attraktioner i Saintes er de mest populære attraktioner i området. Saintes ses som et center for kultur og turisme. Den rige arv og charme af sted fortsætter med at gøre det til en god ferie stedet. Den gamle by Saintes har mange interessante ting at se.

Den gamle by Saintes er kendetegnet ved høj kvalitet kalksten opførelsen af bygningerne. Der har også detaljerede ansigter og er rig på ornamenter. I dette område af byen finder du også et udvalg af butikker, caféer og restauranter til at nyde. Der er masser af attraktioner bedste set med Biludlejning ved Saintes togstation.

De bedste huse i den gamle bydel hedder 'hoteller' og de fleste dato tilbage fra det 17 og 18 århundrede. Hotel Presidial er fra 1605 og er nu Saintes Museum of Fine Arts. Dupuy Mestreau Museum blev kaldt Hotel de Monconseil og ligger på bredden af Charente. Se også Hotel Rouyer Guillet.

Der er en bred vifte af seværdigheder lige uden for Saintes. Med billig biludlejning ved Saintes togstation kan du nå chateau af La Roche Courbon. Der er en dejlig chateau, et slot, fransk - styled gardens og meget mere her omkring. For at komme dertil nå gå nordøst for Saintes mod Rochefort langs N137 vejen indtil du chateau.

Indsamling destination

Kort: