Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Surgeres Train Station

Beliggende i Charente - Maritime - regionen i syd - vestlige er Frankrig tæt på den atlantiske kyst og i Biscayabugten Sugeres, omgivet af berømte Loire dalen skønhed attraktive lille købstad. En nem måde at udforske området er af Biludlejning på Sugeres togstation.

Når du har fuldført din Biludlejning på Sugeres togstation, har den gamle befæstede by Sugeres meget af historisk interesse. Beliggende på bredden af floden Charente, er sin gamle slot, mange historiske bygninger og snoede gader badet i det varme mikro - klima af Golfstrømmen.

Syd for market square er de middelalderlige mure af det gamle slot, omslutter en dejlig indhegnet have, en herregård og en sten tårn. Sugeres slot og romanske kirke af Notre Dame er et besøg værd samt Vandre - museet af lokale liv i landdistrikterne tidligere.

Sugeres er det perfekte sted for elskere af fransk mad, med ikke mindre end tre ugentlige markeder tilbyder friske lokale råvarer, herunder den berømte Sugeres smør. For mere prosaisk billetpris har byen flere supermarkeder; for sjov shopping der er en række små butikker og lokale specialitet butikker.

Dit billig biludlejning i Sugeres togstationen kommer ind i sin egen med ture til nærliggende strande og den historiske fiskeri havn i La Rochelle med sin maleriske gamle bydel og mange harbourside seafood restauranter. Vinmarker, marker med solsikker og spektakulære landskab i Loire - dalen, er til alle inden for rækkevidde.

Indsamling destination

Kort: