Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moutiers Train Station

Moutiers jernbanestation ligger bekvemt i byen Moutiers for adgang til det omkringliggende område. Det er den centrale jernbaneforbindelse til området og anses jernbane gateway til resten af Alperne, især for skianlæg, med Les Trois dale skisportssteder i umiddelbar nærhed. Biludlejning i Moutiers Rails Station er tilgængelig og kan være bog i forvejen, hvis du ønsker.

Moutiers selv er beliggende i departementet Savoie i Rhone - Alpe - region i det sydøstlige hjørne af Frankrig. Det er tæt på grænsen til både Schweiz og Italien så godt og så har en blanding af kulturelle påvirkninger. For at udforske området kan du overveje billig biludlejning i Moutiers Rail Station.

Moutiers selv har den perfekte alpine indstilling, det ligger lige mellem siderne af Tarentaise - dalen og højre gennem byen løber floden Isere. Dens virkelig idyllisk og nem adgang til resten af Alperne med Biludlejning i Moutiers Rail Station er Moutiers en god mulighed for en skiferie.

Naturligvis, området er meget populært blandt vinter sportsentusiaster og det har en sæsonbestemt element til det. Mange mennesker kommer til skiløb, snowboarding, klatring og andre vintersport. Når det er sagt, nogle kommer bare for at tage i de alpine landskab med bjergskråning vandreture og trekking som andre populære muligheder.

At være så tæt på grænsen, bør du også overveje en tur til en af naboerne, hvad enten det er Italien, sydøst eller i Schweiz i nord.

Indsamling destination

Kort: