Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bourg En Bresse Togstation

Bourg En Bresse er en destination, der fungerer som en god base at udforske nogle af østlige Frankrig mest farverige regioner og byer som Lyon. Hvis du kommer fra Paris, kan du ride højhastighedstog TGV at komme til Bourg En Bresse jernbanestation i en scenic time og 50 minutter.

Denne jernbanestation er porten til centrum af Bourg En Bresse. I det, kan du benytte Biludlejning i Bourg En Bresse Rail Station at have din egen transportform under dit besøg. Du kan også bruge din bil til at køre din endelige destination i byen, eller du kan overveje at bo på et nærliggende hotel fra station som Best Western Hotel de France.

Billig biludlejning i Bourg En Bresse Rail Station supplerer dit behov for at tage på sightseeing i området. Med din egen bil, kan du tage din tid, besøge byens seværdigheder som 1500 - tallet kloster Brou, fugle Reserve af Billars les Dombes og statuen af Edgar Quintet.

Fra Bourg En Bresse, kan du besøge de nærliggende byer i regionen for en dagstur. Blandt disse er Lyon, der er omkring 60 kilometer fra det, og køre langs A42 tager dig der i en time. Du kan også planlægge en dagstur til Genève (111 kilometer væk), Chamonix (120 km derfra) eller Ain (50 km væk).

Togrejser kan være mere bekvemt for dig, hvis du ønsker at nyde en naturskøn tur fra Paris samtidig sørge for at du kan stå af straks i byens centrum. Bare sørg for at pre - arrangere biludlejning i Bourg En Bresse Rail Station at undgå besværet og sikre, at din bil bliver klar, når du ankommer.

Indsamling destination

Kort: